DASTR 发表于 2019-3-15 12:04:48

出鸡 北湖天F 巧遇锥X美女

太耐不出黎了,台风过后,应该出黎搵食啦。已经远去,系雷区,河口太远难解近火,环顾邕城,只有在群里面搵下食啰·······睇来睇去,天鹅湖、凤凰、金枝玉叶、北湖菜市、烟厂隔哩、五一路尾、鲁班路口都已经踩过了,好似天F未去过········念念,不如试试啦讲做就做,电话阿J,有乜嘢好推荐??阿J:老客户啦,肯定推荐笋盘俾你,天F,28#,人靓声甜,服务好,试下咧?路人甲:谨啊??好啦,见你讲的谨好,就试试啦····按预约时间到达,入房···做咩7?冇有灯啊??原来房间灯坏,淨系得两盏蓝色灯射灯,成间房就暗的黑云黑啊·····条女靓不靓啊??谨黑,边睇得清楚?? 话说未完,条女已经敲门,入房····借故榻着火机睇睇游客,如果您要查看本帖隐藏内容请

DASTR 发表于 2019-3-15 12:12:22

DASTR 发表于 2019-3-15 12:14:10

好人一生平安!!

DASTR 发表于 2019-3-15 12:18:14

感谢站长!感谢LY支持!
$ k! E* h+ c/ A+ x- h2 z+ Q# E阿剑娱乐,没有套路,最便捷的预约,最舒心的享受H& q5 i' A9 m% g, P. cm

' j) M/ Z# X5 + f* H# g) y3 Y15677759687 电话V信扣扣同号( t4 P! M+ D' D+ F# SN( rB
9 k" S0 X4 b4 M2 ^. v2 w/ G
15676073346 电话V信扣扣同号
* V' R6 P* D* N* W- ?7 gP, P
/ I: ?, U& x" R: b13277847376 电话V信扣扣同号% h: z- I2 S$ p1 d

+ O; ^/ A: w7 x3 r1 }1 m15677798849 电话V信扣扣同号

DASTR 发表于 2019-3-15 12:23:03

太耐不出黎了,台风过后,应该出黎搵食啦。
# ?% Q) S/ p, b- D桑拿已经远去,QM系雷区,河口太远难解近火,环顾邕城,只有在群里面搵下食啰·······
1 n. f9 H& Z) d1 ]( F7 O1 m( {
' m; H# J/ h' K& q& F+ Q* ]# p睇来睇去,天鹅湖、凤凰、金枝玉叶、北湖菜市、烟厂隔哩、五一路尾、鲁班路口都已经踩过了,好似天F未去过········
3 a& K* K! _3 y( b4 a# ~% o5 {# T9 n2 y0 ?
念念,不如试试啦$ W) H# Q8 ^0 L" i
( p# M- wp; H
讲做就做,电话阿J,有乜嘢好推荐??
* K) C* O3 }& f# p( G/ x. D& _% Q9 @& F5 e' y; p
阿J:老客户啦,肯定推荐笋盘俾你,天F,28#,人靓声甜,服务好,试下咧?$ Z6 ~8 L( ^* p, O$ n

/ U) @/ B( ]4 S1 O路人甲:谨啊??好啦,见你讲的谨好,就试试啦····# {* I6 F: @4 K% ?: L5 A
9 P, L( r% HK' N6 {6 r
按预约时间到达,入房···/ q$ s3 Q/ f! SY4 ^! q4 Z' Eo- N
4 {5 Q2 d8 Y0 R6 K* D2 o0 e* q+ ?
做咩7?冇有灯啊??
; L& [& p$ t# y9 B: r7 J) `2 x. V% x9 A# R3 J
原来房间灯坏,淨系得两盏蓝色灯射灯,成间房就暗的黑云7 `7 l5 t0 W" L5 h- U/ % ]

1 @0 j. x: r' M7 P黑啊·····条女靓不靓啊??谨黑,边睇得清楚??话说未完,条女已经敲门,入房····
5 B; s( p7 E, O+ |$ y! ~1 X5 d4 y) c
借故榻着火机睇睇
7 K/ x' X8 ]1 D' F7 |* e. Z1 A游客,如果您要查看本帖隐藏内容请
</strong></strong>: _0 J5 z- f+ J
* B) VZ$ g5 r
& h: a4 x. s6 v7 c

6 NR6 j$ ?* |) XX' ?* ?

DASTR 发表于 2019-3-15 12:23:20

惯例,一楼自己坐,:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol

DASTR 发表于 2019-3-15 12:27:17

页: [1]
查看完整版本: 出鸡 北湖天F 巧遇锥X美女